Påminnelse

8 Oct 14:52

 

Nu är det bara några dagar kvar på tävlingen, gå in i närmsta EM butik och var med om att tävla om heminredning för 50,000kr

 

Tävlingen pågår t o m. 2012-10-14. Heminredning värde 50.000 kr ligger i potten. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren. Vinnaren utses av EM Möbler. Deras beslut kan ej överklagas.

facebook twitter bloglovin

Tävla och vinn!

25 Sep 10:04

Från och med idag och fram tom den 14 okt har du chans att vinna heminredning till ett värde av 50.000 kr hos EM möbler och dessutom shoppinghjälp av Inredaren Andrea Engsell. Allt du behöver göra är att besöka en av dessa butiker och svara på några enkla frågor samt berätta med max 30 ord vilken som är din käraste möbel och varför. Alla detaljer om tävlingen, samt villkor, finns i butikerna. Du har t o m den 14 Okt på dig.  Lycka till!

 

 

Tävlingen pågår t o m. 2012-10-14. Heminredning värde 50.000 kr ligger i potten. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren. Vinnaren utses av EM Möbler. Deras beslut kan ej överklagas.

facebook twitter bloglovin

Vinnaren av fotolampan

30 Aug 10:37

Nu är tävlingen avslutad och jag säger stort grattis till Marika som blev vinnaren av bordsarmaturen Foto, med den här motiveringen.

 

1. Anneda2012 är en boutställning där man kan kunde få information om planeringsprocessen och de tekniska lösningarna.

2. Teaterföreställningen kallas för Livets teater.

3. Har inte mycket tid varje dag att sitta vid datorn så detta är som (citerar nästan Cecilia Blankens) porr för en trött småbarnsmammas ögon. Ni har lyckats med det bästa! Kommer att vara en trogen besökare!

Vinnaren har kontaktats via mail

 

Tack till alla som varit med och tävlat, håll utkik här för det kommer flera tävlingar inom kort

facebook twitter bloglovin

My week in pictures

26 Aug 22:36

Den här helgen har jag besökt fotografiska och den nya utställningen med CHR med christer Strömholm och även passat på att se utställningen med Sally Mann som i mitt tycke var lite för tung. Jag träffade också Allan från bungalow5 på trevlig lunch. Min stora kille har börjat trean denna veckan, känns som det var igår han började ettan ;) tiden går..sen har det blivit lite shopping,pressvisningar och loppisfynd! Hoppas ni har haft en riktigt bra helg!

Translation: This weekend I visited Fotografiska and the new exhibition CHR with Christer Strömholm and also taken the opportunity to see the exhibition of Sally Mann, who in my opinion was a bit too heavy. I also hade the pleasure to met Allan from Bungalow5 for a nice lunch. also my big boy has started third grade this week.time goes so fast..a bit shopping, pressreleases and flea market finds! Hope you’ve had a really good weekend!

Glöm inte bort att tävla om Foto lampan ifrån zero här, tävlingen pågår tom 29/8

facebook twitter bloglovin

Tävla och vinn!

23 Aug 18:47

Nu har du chans att tävla om en bordsarmatur Foto designad av Thomas Bernstrand och Mattias Ståhlbom ifrån Zero som bla kan ses i boutställningen Annedal 2012 som pågår tom 26 aug. Det enda du behöver göra är att svara på följande frågor i kommentarsfältet.

svara på tre frågor:

1. Vad är Annedal 2012? http://www.annedal2012.se/

2. Just nu pågår en teaterföreställning i Svenska Bostäders utställningslägenheter under Annedal 2012, vad kallas den föreställningen? http://www.svenskabostader.se/Vi-bygger/Annedal-2012/

3. Slutligen, skriv en fin lycka till-hälsning till den nystartade inredningsbloggportalen LIVING by

tävlingen pågår tom 29 augusti. Vinnaren presenteras här, du behöver inte ha en blogg för att delta. ev vinstskatt betalas av vinnaren, lycka till!

Tävlingen är nu avslutad och vinnaren presenteras här inom kort

facebook twitter bloglovin

THE WINNER

23 Jul 12:59

Nu är vinnaren i min give away tävling dragen, och den här gången kom turen till

Cilla med den här motiveringen, Stort grattis!!

 

Jag vill vinna karaffen! För det första för att den är rysligt snygg! För det andra för att den, varje gång jag tog fram den, skulle påminna mig om mina finaste studievänner som jag skiljts ifrån nu när jag tagit examen. Vi hade ett stammisfik som hade dessa karaffer. Och för det tredje vill jag vinna den för att den är DROPPFRI! Hur underbart är inte det, en karaff som inte dräller ner hela kylen :)

Vinnaren har också kontaktas via mail

facebook twitter bloglovin

REMINDER

21 Jul 17:59

 

En liten påminnelse! än är det inte försent att kamma hem den fina kannan ifrån eva solo, 3 dagar återstår, för att tävla klicka på bilden nedan. lycka till!

 

Tävlingen pågår t.o.m 23 Juli, och vinnaren presenteras här

Tävlingen är avslutad! vinnaren presenteras här inom kort

 

 

facebook twitter bloglovin

GIVE AWAY

9 Jul 18:28

 

 

Nu var det länge sen jag hade en tävling här på bloggen, så vad kan inte passa bättre än en liten sommar give away :) I potten en 1l Karaff med två tillhörande glas ifrån eva solo

Kylskåps karaff med droppfri kant med två glas,dräkt och lock, mer info hittar du här

För 1 lott, lämna en kommentar varför just du vill vinna, glöm ej att lämna mailadress
För 2 lotter, gilla SVEA hem & Inreda på facebook

Tävlingen  pågår t.o.m 23 Juli, vinnaren utses av SVEA hem & Inreda, obs! du behöver inte ha en blogg för att delta. Lycka till!

Tävlingen är avslutad vinnaren presenteras här inom kort!

facebook twitter bloglovin

Hello friday!

3 Feb 13:44

Photo: by me

Här sitter jag idag med kaffe, wienersemla och ett gäng inredningstidningar. framför mig sitter gio med hela ansiktet begravt i semlan :) han är sjuk och hemma ifrån skolan idag. utanför visar termometern -14 burr.
Den svarta krukan och vasen fyndade jag på loppis i veckan.
Ha en riktigt fin fredag, och glöm inte att tävla om filippa k muggar och vitrini asken. än finns det gott om tid kvar, utlottningen håller på tom 8/2

translation: Here I sit today with coffee, cake and a bunch of interior design magazines. in front of me sits gio with his face buried in cream :) he is sick and home from school today. outside the thermometer shows -14 burr. The black pot and vase I bargains at the flea market this week. Have a great Friday, and do not forget to compete for filippa k cups and vitrini box. yet there is plenty of time left, the draw is up to 8/2
facebook twitter bloglovin

Utlottning!

1 Feb 15:33

För att fira att jag har klivit över 100,000 strecket för antal besökare så tänkte jag bjuda på en utlottning. Så i samarbete med SVEA hem & Inreda så har ni nu möjlighet att vinna 2-pack av Filippa K muggen stitch i normalstorlek och 1st liten Vitrini i klarglas från iitala. den enda ni behöver göra är att gilla SVEA hem & Inreda på facebook och skriv en kommentar om ni vill vara med.

Utlottningen håller på tom 8/2 och vinnaren presenteras här på bloggen, Lycka till! 
Tävlingen avslutad, vinnaren presenteras inom kort

facebook twitter bloglovin