Cross blanket

12 Dec 10:05

 

Jag har vunnit en underbar cross blanket av Pia Wallén, den här skönheten har funnits på min önskelista i flera år och nu är den äntligen min, happy :)

photo by me

facebook twitter bloglovin

On my wall

16 Nov 11:12

 

Jag blev riktigt inspirerad av föregående inlägg, så sagt och gjort så rotade jag fram mina tavellister på vinden och gjorde en tidningsvägg, nu är det bara att fylla på med fler hyllor och aktivt besöka press stop :) Fin fredag till er

facebook twitter bloglovin

Bedroom love

14 Nov 12:48

 

Å vad sugen jag blir på att hänga upp mina tavelhyllor igen när man ser det här sovrummet som tillhör Patric Öhlund som Lovely life publicerade igår. Vill ni se flera bilder ifrån Patrics hem så hittar ni det här.

Via Tant Johanna, Foto Amelia Lönngren Widell

 

facebook twitter bloglovin

Styling love

12 Nov 14:24

 

Fastnade för dom här fantastiska bilderna som Emma postade tidigare. Underbar styling av stylisten Saša Antić, gillar framför allt den sista bilden när mode flörtar med inredning. och gråskalan. snyggt!

facebook twitter bloglovin

Hope + CSA

30 Oct 16:26

 

Förra veckan så var jag inbjuden till Hope butiken på Smålandsgatan för att vara med på lanseringen av Hopes samarbete med den otroligt duktiga keramikern och formgivaren Carina Seth Andersson som har formgivit ett set med glas och en karaff i begränsad upplaga. Fantastiskt fina var dom och min favorit är det bruna apoteksglaset, En mycket trevlig morgon var det och det är ju ingen underdrift att jag fullkomligt älskar Hope butikernas inredning. Vill du läsa mer om samarbetet så har jag skrivit ett inlägg på LIVINGby.

facebook twitter bloglovin

NioNio Design

9 Oct 13:00

 

Nia med fina bloggen nionio har också en webbshop där hon bla säljes dessa fina skärbrädor och brickor.

facebook twitter bloglovin

Monday inspiration

8 Oct 16:21

 

Det här vardagsrummet fastnade jag för, den grå soffan och den toksnygga konsten, stylingen står duktiga Sofie Börjesson för, som även driver bloggen (room) by sofie.

Bilder: via Husman Hagberg

Styling: Sofie Börjesson

facebook twitter bloglovin

Hemma hos Kajsa Cramer

25 Sep 22:16

 

I senaste Femina har Frida Trendenser och Bodil Bergqvist gjort ett hemma hos reportage hos keramikern Kajsa Cramer. snyggt snyggt svartvitt med grafiska detaljer och vacker konst. Dom här bilderna är ett smakprov tagna av Frida.

Foto: Lånat av Trendenser

facebook twitter bloglovin

Svartvita rum

18 Sep 13:49

 

I torsdags var jag på butiksinvigning för en ny inredningsbutik Svartvita rum och det är precis som det låter en hel butik med bara svartvita inredningsdetaljer, ett paradis för en sån som mig som älskar svart och vitt :) butiken har en blandning av keramik, textilier och inredning ifrån bla, Hay, Louise Roe, muuto, väl värt ett besök. Butiken ligger på kungsholmsgatan 18 i stockholm

facebook twitter bloglovin

Colours of fall

10 Sep 16:06

 

Riktigt härliga höstfärger, brunt och grått är fantastiskt fint ihop.

Translation: Lovely autumn colours

via, Pinterest

facebook twitter bloglovin