Update

21 Jan 22:34

Hej alla mina fina läsare, det var alldeles för länge sen jag postade ett inlägg här, men ni vet väl att ni kan följa mig på min inspirationsblogg All is pretty där jag uppdaterar betydligt oftare :) Jag har bestämt mig för att endast ha kvar den bloggen i framtiden, men att rum för två kommer finnas kvar en tid. Jag hoppas att ni kommer att fortsätta följa mig där istället.

Hello all my lovely readers, it was far too long since I posted a post here, but you know that you can follow me on my inspiration blog All is pretty where I update more often :) I have decided to only keep that blog in the future, but the room for two will remain for some time. I hope you will continue to follow me over there instead

facebook twitter bloglovin

Hello 2013

2 Jan 14:31

 

En liten summering av min jul och nyårshelg i bilder, vi har verkligen njutit av ledigheten och gått på halvfart med film i sängen och pyjamas hela dan, många koppar kaffe och mycket godis, precis som det ska va.. men nu har julen städats bort och nu ser jag fram emot ett nytt oskrivet blad, 2013 kommer bli ett bra år det känner jag på mig. hoppas ni har haft en riktigt bra jul och nyår och tack för alla fina kommentarer ni lämnar här och på fb, mail och annat. hoppas ni följer med mig i år också.

facebook twitter bloglovin

Merry christmas

20 Dec 09:53

 

Tänkte bara kika in här lite snabbt och önska er alla en riktigt god jul! Ikväll är det julfest med redaktionen och sen tar jag lite jullov och njuter av den bästa tiden med familj och vänner, hoppas  ni alla får en riktigt fin jul ♥

facebook twitter bloglovin

Happy friday

14 Dec 13:01

 

Kallt ute idag, skulle hellre stanna inne och mys i soffan men julklapps bonanza och sen storhandling står på schemat sen tar jag helg! önskar er en riktigt fin sådan.

facebook twitter bloglovin

Pimping

30 Nov 10:46

Nu har jag verkligen kommit i stämning, 1 advent på söndag och jag har gått all in och satt upp julstjärnor och handlat julblommor, bakat lussekatter och pysslat. en julkalender till gio och en egen komponerad pappers banner. ja! det får räcka, för nu ;)

Ha en riktigt mysig helg, och snö är det ju också, myys!!

Ber om ursäkt för dom dåliga bilderna, men jag orkar inte plocka fram kameran, när det är så enkelt med Iphonen.

facebook twitter bloglovin

Erbjudande

7 Nov 16:39

Foto: Andy Prhat, styling Karolina Borg för Allt i Hemmet julspecial 2012

 

Här kommer ett finfint erbjudande från Allt i hemmet.

Allt i hemmet erbjuder nämligen alla Rum för tvås läsare 3 nummer av tidningen för 69 kr. dessutom får man Allt i Hemmets stora julspecial hemskickad utan extra kostnad.

Det enda du behöver göra är att mejla aih.bonnier.se och ange “Julspecial” i ämnesraden för att ta del av erbjudandet. Man förbinder sig inte till någon tillsvidare prenumeration utan efter dessa tre (fyra) nummer kan man själv bestämma om man vill ha fler. Och vill man inte ha tidningen själv så är det ju en perfekt julklapp att ge bort till någon.

erbjudandet gäller nämligen t o m 30 november 2012.

facebook twitter bloglovin

Happy Halloween

31 Oct 10:46

 

Happy Halloween  önskar vi!

facebook twitter bloglovin

Instagram

31 Oct 10:21

När det är tomt på inlägg här så hittar ni mig på (rumfortva på instagram

facebook twitter bloglovin

Insta

14 Oct 16:25

När det är glest med blogginlägg här så är jag mera aktiv på instagram, följ mig gärna där också @rumfortva, nästa vecka är det pressvecka så då blir det proppfullt med inspiration här kan nog lova.

 

facebook twitter bloglovin

Sunday

9 Sep 15:01

 

Have a nice sunday!

facebook twitter bloglovin