Decorations

8 Dec 11:51

 

Här kommer ett litet Diy tips igen, jag har gjort garnbollar att hänga i granen eller som dekoration, superenkelt var det. Denna gången ifrån Likainen parketti som har en bra och utförlig beskrivning på sin blogg.

Foto. by me

facebook twitter bloglovin

Bedroom love

14 Nov 12:48

 

Å vad sugen jag blir på att hänga upp mina tavelhyllor igen när man ser det här sovrummet som tillhör Patric Öhlund som Lovely life publicerade igår. Vill ni se flera bilder ifrån Patrics hem så hittar ni det här.

Via Tant Johanna, Foto Amelia Lönngren Widell

 

facebook twitter bloglovin

Styling love

12 Nov 14:24

 

Fastnade för dom här fantastiska bilderna som Emma postade tidigare. Underbar styling av stylisten Saša Antić, gillar framför allt den sista bilden när mode flörtar med inredning. och gråskalan. snyggt!

facebook twitter bloglovin

Likainen Parketti

22 Oct 10:05

 

One of my favorite blogs Likainen Parketti have decided to stop blogging. Thanks for all the wonderful inspiration you’ve shared with you over the years.

facebook twitter bloglovin

Hem & Villa

15 Oct 09:23

 

Jag besökte Allt i hemmets monter på Hem & Villa mässan i torsdags, Träffade både Chefredaktören Anna Zethraeus och Christina Breeze som har gjort ett fantastiskt jobb med Tidningen. I montern hade dom återskapat interiören från Anna Zethraus fantastiska hem.Den här bilden är ifrån ett reportage i tidningen. förövrigt ett av mina favoritreportage. Förutom snygga mässmontrar så lyssnade jag jag självklart på trendföredrag av Stefan Nilsson, en annan favorit var  Galleri Pascale som jag har skrivit om tidigare, älskar deras grafiska svartvita .Jag fick också med mig boken 17 svenska formgivare av Galleri Pascale, Tusen tack för den!

Photo by me

facebook twitter bloglovin

Monday inspiration

8 Oct 16:21

 

Det här vardagsrummet fastnade jag för, den grå soffan och den toksnygga konsten, stylingen står duktiga Sofie Börjesson för, som även driver bloggen (room) by sofie.

Bilder: via Husman Hagberg

Styling: Sofie Börjesson

facebook twitter bloglovin

On my wall

2 Oct 12:38

 

Jag gjorde en ny inspirationsvägg igår, lite höstinspirerad!

facebook twitter bloglovin

Hemma hos Kajsa Cramer

25 Sep 22:16

 

I senaste Femina har Frida Trendenser och Bodil Bergqvist gjort ett hemma hos reportage hos keramikern Kajsa Cramer. snyggt snyggt svartvitt med grafiska detaljer och vacker konst. Dom här bilderna är ett smakprov tagna av Frida.

Foto: Lånat av Trendenser

facebook twitter bloglovin

Compact living

20 Sep 22:58

 

Den här lägenheten ligger ute till försäljning på Alvhem. En nyproducerad etta som jag har fastnat lite för, den snygga tavelväggen, cult borden och dom fina detaljerna och färgsättningen, och återigen runt matbord, som jag btw köpte på loppis idag, bättre begagnat docksta bord, precis vad jag önskade mig :)

Bilder via Alvhem Mäkleri och Interiör

facebook twitter bloglovin

Colours of fall

10 Sep 16:06

 

Riktigt härliga höstfärger, brunt och grått är fantastiskt fint ihop.

Translation: Lovely autumn colours

via, Pinterest

facebook twitter bloglovin