Hope

4 Sep 15:47

 

Hope har öppnat en ny butik på götgatsbacken, brunogallerianoch har återigen lyckats fantastiskt med inredningen, naked bulbs lamporna i taket är underbara, jag vill flytta in i hopes butiker :)

facebook twitter bloglovin

Shoes

30 Aug 17:33

 

Idag plockade jag fram höstskorna och tjockare tröjor för det känns i luften nu att hösten är på väg, och dom här broguesen längst upp hittade jag längst in i garderoben, har kollat på nånting liknande och hade helt glömt att jag köpte ett par för flera år sen, dom funkar väl :)

facebook twitter bloglovin

THE PERFECT BAG

12 Aug 11:09

 

Jag har hittat den perfekta väskan, har länge suktat efter whyreds ona men den är lite för pricey för min budget, så en modell mindre för betydligt mindre fick det bli, perfekt med avtagbara axelband

Translation: I’ve found the perfect shoulder bag, has longing for Whyred ona but it’s a bit too pricey for my budget, so a smaller model for much less, perfect with removable straps

facebook twitter bloglovin

PRE FALL

8 Aug 23:30

 

Även fast jag inte riktigt är klar med sommaren så kan jag inte låta bli att snegla lite höstens mode, och av det som jag har sett så är jag inte besviken, cos och hope levereras som vanligt och i höst vill jag gärna se ut så här, marinblått och svart är en sjukt snygg kombo.

 

Translation: Even though I´m not quite done with the summer I can not help but look at the autumn fashion, and from what I’ve seen, I’m not disappointed, cos and hope are delivered as usual and this fall I would like to look like this! navy blue and black is a crazy nice combo.

 

Pic.1-2 cos 3. hope via mina finheter with thank´s

facebook twitter bloglovin

SOME BLUE

31 Jul 20:18

Det har letat sig in lite blått i gios garderob, även en mobilväska i skinn så ungen svarar när jag ringer ;) båda unisex och  ifrån åhlens, det gillas skarpt!

Translation: We adding some blue in gios closet, and a mobil case i leather, both from åhlens

facebook twitter bloglovin

NEW IN

29 Jul 17:35

 

För ett tag sedan provade jag den här tunna tishan med transparent rygg som jag hängde tillbaka, och idag hittade jag den på halva reapriset, en till svart till samlingen då :)

Translation: I bought this thin black thing today at half sale price. more black..;)

facebook twitter bloglovin

HAPPY MIDSUMMER

21 Jun 23:11

Photo: Henry Moschitzi för Costume magazine

facebook twitter bloglovin

MAISON MARTIN MARGIELA FOR H&M

12 Jun 16:27

 

H&M presenterade i en press release nyligen att det blir ett exklusivt samarbbete med maison martin margiela hösten/vintern 2012, bra jobbat hm!

Translation: H & M announced in a press release recently that it will be an exclusive cooperation with Maison Martin Margiela fall / winter of 2012, well done hm!

 

For more information: maisonmartinmargiela.com

facebook twitter bloglovin

DRESSES

30 May 09:30

 

Acnes spring summer collection finns i butik nu. Klänningen längst ner is to die for, vill ha nu!

Pic, acnestudios

facebook twitter bloglovin

MORE COS

23 Apr 19:50

Source

Det blev lite cos shopping idag efter jobbet, har kollat på den här kappan ett tag, men valde den här väskan istället förra vändan, som jag förövrigt älskar, men nu så hängde det en kvar till mig så jag slog till.

Translation: some cos shopping today after work, I have checked out this cotton coat for a while and today i bought it, pefect spring coat.

facebook twitter bloglovin