30 Jun 22:16

Bild: Annons från hemsidan

 Svea har rea start imorgon och det var många godbitar.det får bli ett besök tror ja..

facebook twitter bloglovin

På önskelistan

29 Jun 07:05

 Bild:maze

Det här fina tidningsstället från maze finns på önskelistan just nu. Det är snart dax att börja packa här nu..  Första natten med texas gick bra, han mådde verkligen inget bra igår, men nu när han har fått frukost och mycket kel så har han funnits sig tillrätta, och nu ligger han och sover så gott på badrumsgolvet.

facebook twitter bloglovin

Välkommen hem Texas!

28 Jun 19:29

Nu är han hos oss, han mår verkligen inte bra just nu efter veterinärbesöket idag. pälsen har rakas av och mirakulöst nog hade han inga större skråmor utan endast ett sår på svansen och en mindre ögoninfektion men vet sa att katten var i mycket fint skick och efter kastreringen så kommer han bli en kär vän. hoppas att han kommer trivas hos oss. Och det blev en Texas istället för gustav..


facebook twitter bloglovin

Midsommar 2010

26 Jun 21:29

Så var midsommar över, fort gick det..vi hade inte sån tur med vädret som ni ser, men det var mycket trevligt, jag gjorde min obligatoriska silla röra som jag tog med till landet där vi firade midsommar med familjen.Nu till en annan sak vi har bestämt oss för att adoptera en ny familjemedlem, nämligen en gråvit perser katt, mina föräldrar har tagit hand om den ett tag nu,och praktiskt taget räddat livet på denna underbara kisse eftersom den är övergiven och har svultit och haft det mycket svårt i vinter :( men vi har länge tänkt på att skaffa katt och bestämt oss för att ta hand om honom nu. Han är en stor super mysig kisse som kommer att få heta gustav, gio tyckte det passade eftersom han mest äter och sover :) men först ska vi till veterinären, men snart får han komma hem..

facebook twitter bloglovin

24 Jun 13:34

Glad midsommar önskar vi!!

facebook twitter bloglovin

Compact living

22 Jun 16:33

Bild:elle

Jag tänkte lämna ifrån mig ett livstecken här :) Det blir inte så mycket bloggande nu när solen skiner och vi försöker hitta på saker att göra, men jag ska försöka uppdatera lite då och då.. I söndags firade vi min pappa som fyllde år och i måndags lämnade vi in alla papper om lägenhetsbyte, så nu är det bara att börja packa :) Eftersom vi kommer att flytta till en mindre lägenhet så måste jag tänka om när det gäller inredning, gio får inte plats med sin nyinköpta säng i det tänkta rummet, så jag får klura ut hur vi ska lösa det, äldre lägenheter har ju inte samma standard, men mycket mera charm, och det är det som lockar och att bo mitt inne i stan förstås :)
köket är i renoveringsskick, det finns inga överskåp så det ska upp hyllor istället, lite som på bilden. så jag har lite att göra i sommar.
facebook twitter bloglovin

Grattis Viktoria och Daniel!

19 Jun 22:06

Idag är det en historisk dag som behöver dokumenteras,bröllopet mellan kronprinsessan Viktoria och Daniel. Det var en otroligt vacker vigsel, inte ett öga är torrt.. Sagor kan bli sanna :)

facebook twitter bloglovin

Den är min!!

18 Jun 19:01

Bild:CE inne-ute
Idag har det varit en riktigt bra dag, jag fick lägenheten!!!!! :) jag tittade på den igår och totalt förälskade mig i den och hoppades så innerligt att det skulle gå vägen, och idag så ringde hon mig och berättade den goda nyheten, så om allt vill sig väl så blir det flytt i augusti. och ingen är gladare än gio för vi kommer att bo granne med McDonalds bara en sån sak..:) bjuder på en till härlig bild från CE inne-ute,jag har alltid velat ha dom fina lexington handdukarna men jag är rädd att dom inte får vara vita särskilt länge här hemma :)men tyckte den passade bra för den här helgen när det är regn och rusk ute.. 

facebook twitter bloglovin

Fint från laredoute

16 Jun 18:43

Bild:laredoute

Råkade visst klicka hem lite fint från laredoute härom dagen ;) skorna fick jag idag och är mycket nöjd. just nu har dom också halva rea priset på massa varor, skynda fynda!!

facebook twitter bloglovin

Fina tavlor

16 Jun 16:30

Bild: signerat
Fy vad jag är trött på den här förkylningen :( trött och orkeslös sitter jag här framför datorn..jag känner mig verkligen otroligt gnällig just nu också…men jag har iallafall nånting att se fram emot “eller hoppas på” imorgon ska vi titta på en lägenhet för eventuellt byte, lägenheten är lite mindre men mer central, och det bästa av allt är att det är en sekelskifteslägenhet med högt till tak och stuckatur och utsikt över kanalen, kan inte bli bättre håll tummarna åt mig nu..:) klickade in på signerat och hittade dessa fina tavlor från melvin & jag, jag älskar verkligen såna här tryck. nu ska jag göra mig en chai latte med mycket ingefära och honung och hoppas på att det hjälper.
facebook twitter bloglovin