Paus

14 Jul 13:15

Nu tar jag en liten paus för att ägna mig åt flytten som snart är här, och att njuta av det underbara sommarvädret :) njut nu i solen så syns vi snart..

facebook twitter bloglovin

9 Jul 23:28

Den där Ernst…

facebook twitter bloglovin

Sommarens första!

8 Jul 21:18

Ikväll har vi premiär ätit våra första rökta räkor med aioli och det lär inte bli dom sista heller, visst det är inte som att sitta vid nyköpings hamn.. men jag får passa på att njuta av att sitta på balkongen ljumma sommarkvällar för någon balkong kommer jag inte att ha efter jag flyttar :( men man får väl gå ner till hamnen istället. Igår hade vi en helt underbar dag på grönan, gios första besök och han var helt överlycklig över allt roligt man kunde göra. Själv så tyckte jag inte att det var riktigt lika roligt att åka karusell längre..Imorgon ska vi på kalas för min mamma fyllde år idag, grattis mamma!!


facebook twitter bloglovin

Klick klick..

6 Jul 11:04

Jag gick en sväng på stan igår och kollade på rean, men utan att ens komma hem med ett endaste litet fynd. väl hemma så kikade jag in på min favorit nätbutik och hittade denna fina klänning till ett fantastiskt fyndpris.

facebook twitter bloglovin

Härlig sommarkväll

2 Jul 21:40

Idag måste det väl ändå ha varit sommarens varmaste dag och mera blir det..ingen som klagar här :) Idag har vi varit på gios skola och lämnat blommor och teckningar och kramat och sagt hejdå till alla fröknar och barn, snyft…det var svårt att hålla tillbaka tårarna då, men jag vet att han kommer få massa nya vänner och skolan som han ska gå i verkar jätte bra, och han tycker också det ska bli kul med nya kompisar.han har blivit så stor min kille och jag är så stolt över honom. på kvällen åt vi hembakad pizza, mums..och det spirar och gror i balkonglådorna här ute så både basilika och ruccola fanns det. nu är det natti natti här för imorgon åker vi till landet och solar och badar, och texas får följa med också :)

facebook twitter bloglovin

En sommarhälsning..

1 Jul 17:24

facebook twitter bloglovin