Juliga muggar

30 Nov 18:17

Bild:privat

Dom här fina muggarna från cult spanade jag in på formex i somras,hela deras julserie är hur fin som helst. Idag pallrade jag mig iväg till jobbet men insåg snabbt att det inte var nån bra idé :( jag jobbade halvdag sen orkade jag inte och gick hem..men ett par vinterskor hittade jag iallafall, jag har letat med ljus och lykta efter ett par vinterstövlar men utan resultat, så nu blev det ett par kilklacks stövletter från wera.

facebook twitter bloglovin

Christmas gifts

29 Nov 10:34

Om man får önska så skulle detta ligga överst på min önskelista just nu.
Ergorapido från elextrolux skulle vara oumbärlig just nu när man har en liten ulltuss som fäller..
Den fina ordtavlan från Therese Senneholt, jag älskar hennes tavlor.
Ullpläden från Pia wallén kan jag ju bara få drömma om..
Dom fina glöggmuggarna skare från Pia Törnell
TineKs underbara julgranar skulle gärna få pryda mitt hem och den fina kudden från svenskt tenn 

facebook twitter bloglovin

Feel good

29 Nov 10:00

I somras läste jag boken Lyckan kärleken och meningen med livet som är en biografi och helt underbar feel good roman. Om ni inte redan har läst boken så kan jag varmt rekommendera er att göra det.Filmen med Julia Robert i huvudrollen som Elisabeth Gilbert är ett måste, inte minst för att Julia Robert är en av mina favoritskådespelare. vet dock inte om den har släppts på dvd än? men det skulle vara den perfekta rullen för mig idag.

facebook twitter bloglovin

Vinterljus

29 Nov 08:52

Bild:privat
Jag vaknade upp imorse med en dunderförkylning, har känt på mig länge att det varit på väg, så det var bara att avboka massagen imorse, ringa jobbet och krypa ner i sängen igen..det bästa med det här vädret är att det blir så fint ljus,jag ligger här i soffan och solen strålar in genom fönstret.

facebook twitter bloglovin

Tove Styrke – White Light Moment

28 Nov 20:24

Bäst just nu är Tove Styrkes white light moment,är det nån som har köpt skivan och vill rekommendera den tro?
facebook twitter bloglovin

Adventspynt

28 Nov 19:38

Bild:privat
Tänkte visa upp mina senaste inköp, tomten hittade jag på julmarknaden igår och träbokstäverna är från clas ohlsson. Idag har vi bakat lussekatter och vad kan vara mera stämningsfullt än att dom spelas last christmas med wham samtidigt. trevlig advent!
facebook twitter bloglovin

Advent

27 Nov 15:51

Bild:privat

Imorgon är det 1 advent och idag har vi julpysslat, eller åtminstone satt fram ljusstaken och hängt upp julstjärnor i fönsterna. Vi besökte den lokala julmarknaden också och det är verkligen hur mysigt som helst att gå omkring där och en fin liten tomte fick följa med hem :)

facebook twitter bloglovin

Vinter mys

25 Nov 22:09

Bild:TineK
Nu har verkligen vintern kommit, jag älskar verkligen den här tiden när man kan sitta uppkrupen i soffan under en filt med en kopp varm choklad och se stora snöflingor dala utanför fönstret..idag invigdes faktiskt årets första glögg också. Jag har börjat lite smått att julpynta, jag är inte så mycket för sånt men några hyacinter har tillkommit och några fina bokstäver till tavelhyllan i form av xmas.men imorgon åker julstjärnorna upp tror jag. jag har sett att det har bloggats mycket om dom fina granarna från tine k och jag håller helt med om att dom är jättesöta och skulle gärna lägga tassarna på några :)

facebook twitter bloglovin

Happy birthday ♥

21 Nov 11:24

Bild:cox&cox

Idag är det en väldigt speciell dag, nämligen giovannis födelsedag. Han är redan 7 år, gud vad tiden går fort, jag kommer fortfarande ihåg den där tiden när han låg i mina armar och tittade upp på mig med sina stora bruna ögon. jag älskar dig oerhört mycket och allt som vi har varit med om har bara gjort att vi kommit varandra närmare, grattis min finaste!

facebook twitter bloglovin

Varumärke

20 Nov 15:44

Varför inte sätta en streckkod på väggen :) lite kul tycker jag.. just nu letar jag inspiration till en tavla, jag vill ha en stor canvastavla i vardagsrummet men kan inte hitta nån som passar..tror att jag får köpa tyg och spänna upp på en tavla..fortsättning följer. imorgon är det dags för min lilla vän att bli 7 år :) kalas väntar för familjen och senare blir det ett mcdonalds kalas för kompisarna. trevlig lördagskväll!

facebook twitter bloglovin