Happy new year!

30 Dec 21:40

Bild:therese senneholt

Tänkte bara kika in och önska er alla ett riktigt gott nytt år!!!

facebook twitter bloglovin

God Jul!

23 Dec 14:56

Nu börjar julnervositeten smyga sig på här hemma med en liten som bara väntar på att få vakna upp på julaftonsmorgonen och se om tomten har lämnat nån klapp i julstrumpan, de är den bästa känslan i världen att få se dom där tindrande ögonen full av förväntan och glädje. själv sitter jag med en kaffe och lyssnar på Diana Kralls julskiva. Jag vill passa på att önska alla en riktigt god jul!

facebook twitter bloglovin

Dan före dan före..

22 Dec 15:14

Bild:privat

Idag var det sista dan på jobbet, nu är det julledigt och ett efterlängtat jullov, imorgon blir det juldrink med fina maria, så nu tar bloggen också ledigt över jul för nu ska vi bara mysa och ägna oss åt varandra. 

facebook twitter bloglovin

Julblommor

21 Dec 18:17

Bild:privat


   

Idag har jag gjort i ordning lite blomsterarrangemang, mycket enkla sådana men man kommer långt med lite mossa och glitter :) i eftermiddags så hade giovannis klass julspel och dom är så söta när dom står där som snögubbar och tomtar och sjunger, inte ett öga torrt :) imorgon är det sista skoldagen och jag hämtar min lilla vän klockan ett, sen är det jullov, jag jobbar sista dan imorgon också. nu ska jag titta på ernst och få ännu mera julstämning, man måste ju bara älska ernst!!:)

facebook twitter bloglovin

Stämningsfullt

19 Dec 15:09

Bild:privat

Nu är julgranen på plats och det luktar jul i hela lägenheten.I granen har jag hängt upp dom fina linnehjärtana som jag köpte på julmarknaden.

facebook twitter bloglovin

Färdigpyntat

19 Dec 14:55

Så här ser det ut hemma hos oss just nu, färdigpyntat och med granen på plats :)
facebook twitter bloglovin

Julgodis

15 Dec 21:13

Idag har vi gjort julgodis, det blev fudge, kola med limeskal och rocky road med bounty ala leila, så nu är vi väl utrustade på godisfronten och lite provsmak bjöd jag mig själv på till kaffet i kväll :)

facebook twitter bloglovin

Bakglädje

14 Dec 21:15

Bild:kitchen aid

Jag har länge önskat mig en kitchen aid, den är så snygg och användbar men den är lite för pricey för mig :( men tänk vad enkelt det skulle vara och baka med en sån här, speciellt eftersom jag har värdens minsta kök nu mera. imorgon blir det iallafall julgodis och pyssel

facebook twitter bloglovin

Lucia

13 Dec 07:24

Jag ställde klockan och gick upp och lussade för gio imorse, texas var lussekatt :) sen åt vi frukost med risgrynsgröt och varm choklad tände lite ljus och myste. Eftersom inte ettorna får vara med i luciatåget på skolan så blir det inget luciatåg idag, men igår på sagateatern fick vi lite julstämning, det var jättefint och stämningsfullt, trevlig Lucia önskar vi!

facebook twitter bloglovin

Tredje advent

12 Dec 15:36

Tredje advent och vi har bakat pepparkakor till adventsfikat och snart ska vi iväg och titta på teatergruppens luciatåg, trevlig tredje advent!

facebook twitter bloglovin