Right Decision..

31 Jan 22:23

via.google

Idag tvingades jag ta ett svårt beslut, fy vad velig jag va, men jag är övertygad att det ändå var rätt beslut..nu ska jag gå och sova och försöka smälta alla intryck jag haft idag och se fram emot morgondagen, då blir det gala på cafè opera :) mer om det senare..

facebook twitter bloglovin

New shoes..

30 Jan 15:43

Hittade dom här snygga acne kopiorna på scorett för bara 599 pix, dom är i konstmaterial men var väldigt sköna och bra längd på skaftet. Gårdagens middag på ett värdshus/klubb vart mycket lyckad god mat och trevligt sällskap sen att jag är lite seg idag kan ha med antal intag av alkoholhaltiga drycker..men det var det värt :)

facebook twitter bloglovin

Söndagsbilden..

30 Jan 12:48

Jag tänkte ta tag i mitt fotande lite och nu har jag liksom många andra fantastiska bloggare gått med i fabriken som är ett forum för oss inredningsbloggare att hitta inspiration i vardagen. så mitt första bidrag till söndagsbilden blir frukost, det är den bästa tiden på dagen att sitta ner och bläddra i tidningar och ta det lugnt och ladda för dagen. det här är absolut favoriten, hemgjord musli med vanilj yougurt och blåbär..

Bidrag till Fabrikens söndagsbild

facebook twitter bloglovin

All basic..

28 Jan 18:12

via.carolines mode

Igår kom jag hem med en massa fint, men det är bas bas, bas..det är verkligen det enda jag handlar nu mera men också det enda jag använder.kom på mig själv när jag drog upp plagg efter plagg, grått, vitt,svart och en brun skinnplånbok :) jag är i allafall mycket nöjd med mina kläder och vet att jag kommer använda dom flitigt.

facebook twitter bloglovin

Miss Dee Ambassadör..

28 Jan 11:33

Jag fick ett roligt mail idag, nu händer det saker på bloggen. jag har blivit utvald till Miss Dee Ambassadör. Det känns jätteroligt och spännande..jag har skrivit lite om combinè ringarna tidigare och fick äran att besöka deras monter på formex mässan och såg alla fina vårnyheter, jag kommer tipsa om mina favoriter i kollektionen och håll utkik efter tävlingar..
om du är sugen på att shoppa något så hittar du återförsäljare
här..

facebook twitter bloglovin

Day off..

27 Jan 08:08

via.sthlm streetstyle

Idag är jag ledig. vardagslyx att kunna se på nyhetsmorgon med en tallrik yoghurt med nötter, kanel och blåbär, mums!jag ska försöka få en frisörtid nu på morgonen, funderar på att klippa kort page, men vet inte om jag vågar..jag har alltid knut så det är lite tråkigt att alltid se likadan ut..I helgen har jag massa roligheter och behöver nått nytt och fint att ta på mig så det är dagens mission..snyggt med skinnbyxor ju!!ha en trevlig torsdag!

facebook twitter bloglovin

Lovely coffee..

26 Jan 21:33

via.nespresso

Jag har länge sneglat på den här espressobryggaren från nespresso för att den är så snygg, men i lördags på mässan så fick jag smaka på kaffet för första gången och nu är jag ännu mera övertygad att jag måste ha en i mina ägor för..oh my good vilket gott kaffe i jämförelse med det så smakar mitt nescafe ingenting..

facebook twitter bloglovin

Hm home..

26 Jan 21:16

via.hm home

Snyggt stylat på hm home av lotta agaton. är inte säker på om det här är årets, men fint är det..

facebook twitter bloglovin

On the kitchen floor..

25 Jan 11:05

sonen var på kalas i söndags och jag passade på att besöka rusta för att inhandla tvättmedel och diverse tråkiga köksattiraljer..och så hittade jag istället en matta att ha i köket, superbillig och jättefin, se där..

facebook twitter bloglovin

Filippa k pre spring…

24 Jan 15:36

Det har börjat droppa in lite vårnyheter i butikerna och som vanligt så är det filippa ks kollektion som jag föll för..se bara här minimalistiskt och stilrent i ljuva färger och skira material, accentfärgen är gult.vårens inköp blir definitivt en långklänning

facebook twitter bloglovin