Thank you..

28 Feb 21:43

Jag vill passa på att tacka för alla fina kommentarer jag har fått, det värmer verkligen.och dom mindre fina väljer jag att bortse ifrån. Jag är en livsnjutare och väljer därför att fokusera på dom små sakerna i vardagen som gör mig glad och hoppas också att jag precis som andra fina bloggare kan inspirera och glädja i vardagen..jag och gio har haft många jobbiga år bakom oss och jag väljer att leva och fokusera på vårat liv nu. så tack alla fina där ute för att ni finns :)
facebook twitter bloglovin

Sportlov..

28 Feb 14:37

Foto: rum för två
Måndag och sportlov..både jag och gio sov länge i morse åt en härlig frukost och sen åkte vi iväg till stan för en mysig fika med trevligt sällskap av fina maria på coffee house på nk och fikade så mycket gott och mätta och belåtna har vi nu landat hemma igen. en perfekt sportlovs måndag..
facebook twitter bloglovin

Designers home..

27 Feb 18:44

I nya numret av danska inrednings tidningen RUM så är det modespecial denna månad och man får bla se hur Alexander wang bor, och hans hem är lika smakfullt inredd som hans kollektion. i like!
facebook twitter bloglovin

An unmade bed..

27 Feb 11:18

Foto: rum för två

Godmorgon, gårdagen var mycket trevlig vi åt en god sushi middag på söder och sen dansade vi hela 
natten och drack coctails. i allafall när man är över 30 så känns det som hela natten, 
men trevligt var det :) dagens söndagsbild blir en klassisk söndagsmorgon med tidningar och kaffe i sängen, myys..oftast sitter gio då bänkad framför tvn eller spelar så mamma för lite tid för sig själv. nu ska vi iväg på kalas för gios kusin fyllde 15 igår, ha en trevlig söndag på er!

facebook twitter bloglovin

Saturday night..

26 Feb 16:01

via.i heart it
Ikväll väntas en trevlig tjejkväll med middag och utgång, det var så länge sen jag var ute nu och ser verkligen fram emot en helkväll. ha en riktigt trevlig lördagskväll!
facebook twitter bloglovin

Less is more..

24 Feb 21:41

via.filippa k

Jag har sagt det förr och säger det igen less is more..
facebook twitter bloglovin

One ordinary thursday..

24 Feb 09:01

via.tumble
Men hur söt var inte den här då??
facebook twitter bloglovin

Today i love guts..

23 Feb 18:56

Som vanligt på min lediga dag så har jag inte varit speciellt ledig..städning och tvättning stod på schemat men jag hann faktiskt baka lite och bjöd på mysig fika när gio kom hem ifrån skolan, och så kollade jag lite på bokrean och fyndade Melker Anderssons kokbok
Inredaren och stylisten Louise Svensson har företaget guts och jag kollade igenom hennes portfolio nyligen och det finns så mycket fina inspirerande bilder tagna av fotografen Jonny Lindh
facebook twitter bloglovin

Tisdagstema designfavorit

22 Feb 18:21

Denna veckas tisdagstema är designfavorit och design galen som jag är var det helt omöjligt att bara välja en.. När det kommer till design så är Nordisk design helt oslagbar med sina rena linjer och enkla uttryck. men här är några givna favoriter. Danska möbeldesignen HAY gör riktigt snygga stilrena möbler. och när det kommer till heminredning så valde jag Filippa K för rörstrand som är en av sveriges bästa designer enligt mig så det var ingen överraskning att porslinet håller samma mått. En annan favorit när det gäller textilier och porslin är marimekko och då speciellt serien in good company, svartvitt och grafiskt hela vägen, chocker.. :)
facebook twitter bloglovin

Cravings..

22 Feb 08:12

facebook twitter bloglovin