Off to sälen..

31 Mar 06:59

Nu har vi pussas och kramas och sagt hejdå, och jag ska börja packa för idag drar jag till sälen!! 

på återseende, kram

facebook twitter bloglovin

Lovely zara..

29 Mar 14:59

Klickade in på zara och hittade massa fint bla den här skinnjackan som ser ut att vara riktigt mjuk och fin och sen den här skjortan, lovely

facebook twitter bloglovin

Tisdagstema blogghörna..

29 Mar 08:45

Jag har ingen direkt blogghörna, men oftast är det här jag hamnar i köket med en kopp kaffe och lite inredningstidningar.eller i soffan med fötterna skönt  vilande på bordet och lapen i knät :)

via.Beckers

Men om jag hade en blogghörna så skulle jag vilja att den såg ut som den här bilden, det här skrivbordet är otroligt fint, gillar att dom har blandat olika träslag också..

Bidrag till fabrikens tisdagstema

facebook twitter bloglovin

Little boy´s room..

28 Mar 19:38

via.boligliv

Måndag igen,  och jag har härlig vecka att se fram emot :) på torsdag åker jag till sälen på en weekend med en fin vän som bjöd med mig på kort varsel. imorgon är jag ledig och ska försöka få lite jobb undanstökat på hemmakontoret istället ;) 
Nu när golvet är lagt så har jag lite planer till gios rum, eftersom han har ett väldigt litet rum så gäller det att tänka till. jag gillar den här lösningen med förvaring högt upp i taket, kan tänka mig att ha böcker längst väggarna, om gio hade haft ett eget större rum så skulle jag vilja att det såg ut så här..

facebook twitter bloglovin

My wooden floor..

27 Mar 09:43

Det här får bli denna veckas söndagsbild. Jag tänkte visa en sneak peak på hur golven blev, ett ljust ek golv blev det och jag blev mycket nöjd..det är ju inget massivt trägolv som jag hade önskat men man kan ju inte få allt. gios tofflor fick vara med på bild också det var så tråkigt att bara fota golvet :) nu ska vi ta en promenad i det vackra vårvädret. Ha en fin söndag!


Bidrag till fabrikens söndagsbild

facebook twitter bloglovin

Lite nytt..

25 Mar 18:39

Här är några av mina senaste inköp, den tunna kavajen kommer jag att leva i tror jag :)
Kavaj hm, klänning Filippa K, tisha sisters

facebook twitter bloglovin

It`s Friday..

25 Mar 08:26

Härliga fredag, ledig är jag också och solen skiner, kan inte bli bättre. idag är ett besök till frisören inbokat för gio för nu är kalufsen lite väl lång.. trevlig fredag önskar jag er!
facebook twitter bloglovin

And the winner is..

24 Mar 19:06

Stort Grattis till Linnèa som blev vinnaren i min Miss Dee Tävling!
Och tack alla ni som har tävlat, håll utkik efter fler tävlingar här så blir nån av er den lyckliga vinnaren :)
Vinnaren har även blivit kontaktad via mail
facebook twitter bloglovin

Bolagret..

24 Mar 16:05

Igår hade jag en helt underbar dag i sällskap av fina maria, vi strosade runt i solen med varsin latte och pratade om allt mellan himmel och jord. vi besökte både malmsten och svenskt tenn och gick en sväng till national museét. och slutligen så hamnade vi på söder som alltid och shoppade loss på bolagret, det finns så mycket fint, och jag kom hem med en liten nattlampa till gios rum, älskar den här stolen också och taklampan, stolen är utgående så dessutom på rea men jag vet inte riktigt vad jag ska ha den, tror inte gio vill sitta på en stålstol och göra läxor  :) men ack så fin är den..

facebook twitter bloglovin

Ljust & Fräscht..

23 Mar 20:21

Tyvärr missade jag den här föreställningen för nu är den helt slutsåld, men idag la jag vantarna på ett ex av boken istället för efter att ha läst lite i förordet så var jag helt såld, hör här..

” Det här är en inredningsbok, en soffbordsbok, en sådan som du ska kunna ha ligga framme utan att egentligen behöva läsa den..Om du ändå skulle vilja läsa den och inte bara låta den ligga framme bredvid iitala ljuslyktorna på soffbordet”

det är med en stor portion självironi som jag läser vidare i förordet och inser att jag bara måste köpa den här boken, för det handlar ju om mig..den superminimalistiska moderna hobbyinredaren..som faktiskt inte har slagit ut väggen i köket och öppnat upp till en ljus och öppen planlösning  ;) .. köp den säger jag bara!!

facebook twitter bloglovin