Valborg..

30 Apr 18:52

via.tumble

Ikväll har vi grillat på elgrillen inne, det var alldeles för kallt att sitta ute som vi tänkt från början.snart ska vi gå ner och titta på brasan. igår så gjorde jag nått som jag inte gjort på länge, jag och en kompis var ute och klubbade, dancing all night long, faktiskt så sent så jag fick ta nattbussen hem, jag behöver nog inte säga att jag varit lite trött på jobbet idag, men kul hade vi.. trevlig valborg!

facebook twitter bloglovin

Vårnytt till prinsen..

28 Apr 20:35

Bild: lånad med tillåtelse av mitt söta lilla hem


Jag shoppade loss på hm igår, det är ju helt otroligt vad dom växer fort dom små..jag fick uppdatera med nya bas tishor, chinos shorts och dom här superfina jeansshortsen och the doors tishan så nu kan det bli sommar :)

facebook twitter bloglovin

The perfekt bedroom..

28 Apr 19:20

via.tumble
Så här vill jag ha det, det perfekta sovrummet med en massa ljusinsläpp. jag är så trött på min malm i ek, funderar på att ta bort stommen och bara ha sängarna istället, nästa projekt :)
facebook twitter bloglovin

One lovely gift..

26 Apr 14:00

Det blev visst en liten bloggpaus här, men nu är jag tillbaka, påsken har varit bra. gio är nöjd och mätt på allt godis och jag har fått en underbar present av fina maria. 

ha en fortsatt trevlig tisdagskväll!

facebook twitter bloglovin

Happy easter..

22 Apr 17:22

Idag har vi varit ute i solen hela dan, det blev en 
tripp till vackra söder och trevlig paus fika på marias bakgård, gio hittade en kompis och dom åkte sparkcykel och hade springtävling så dom var alldeles slut, så nu är mamma också slut och har intagit ryggläge i soffan, trevlig påsk!

facebook twitter bloglovin

Today is my day..

21 Apr 10:50

Ja ja jag vet vad ni tänker, det är ju skärtorsdag :) men det är också min namnsdag och vad kan inte vara mer värdefullt att få av min underbara son än ett halsband med texten älskad mamma, jag kommer bära det jämt…han fick såklart lite hjälp att hitta en fin present till mamma, men ååh vad glad jag blev! 

facebook twitter bloglovin

Påsklov..

20 Apr 13:15

Nu är det äntligen påsklov, och vi hade planerat en mysig dag i gamla stan, men efter att jag tvättat, städat och strukit ett berg med tvätt så blev klockan för mycket och solen hade börjat gå i moln. så vi stannade hemma istället. gio sitter fastklistrad framför wii och knappast svarar på tilltal…hmm, ja ja jag sitter ju fastklistrad här så..nu ska jag gå och fixa lite mysig fika, det kanske kan få honom att slita sig ett tag :)

facebook twitter bloglovin

Varför därför..

20 Apr 12:56

Det har blivit många inköp av åhlens märke varför därför på sista tiden, måste verkligen slå ett slag för det. med min ekonomi så blir det mest budget för oss även om jag gärna skulle ha klätt gio i hela acne miniatures kollektion så är det bara att insè fakta..men den här fina jackan fick följa med hem igår.

facebook twitter bloglovin

For my coffee..

18 Apr 19:12

Jag har ju glömt att visa mina nya koppar..idag blir det inget längre inlägg för jag är så trött så jag drar mig tillbaka snart.imorgon har jag en härlig massage inbokad innan jobbet, trevlig kväll!
facebook twitter bloglovin

Söndagsbilden..

17 Apr 13:30

Så börjar den här helt underbara helgen gå mot sitt slut, men nästa vecka är det ju påsklov och eftersom jag bara jobbar några dagar så finns det tid för mycket mys och förhoppningsvis mera sol.
imorse gjorde vi en riktig klassiker amerikanska blåbärspannkakor med mapel sirap, mumms..sen tog jag med mig kaffekoppen och katten och gick ut på terrassen, jag kan inte få nog av det här underbara vädret..

Bidrag till Fabrikens söndagsbild

facebook twitter bloglovin