More pics..

31 Jul 22:13

Photo by me

I lördags var vi på 2 års kalas, fina Nova fyllde år och kakbordet var välfyllt och det var en lycklig liten tjej som slet upp alla presenterna och sken som en liten sol över allt och alla  :) gio fick sin beskärda del av sockerintag och somnade nöjt i soffan! nu är det natti, imorgon får ni se en sneakpeak hur mitt moodboard blev ;) 

facebook twitter bloglovin

Weekend pics!

31 Jul 20:09

En sömnig kille med morgonrufs!
Det hugger till lite i hjärtat när man ser det här, så vackert!
Kylskåps poesi!
hmm..jag tror bestämt att det är fler som gillar min nya hörna..  ;)

facebook twitter bloglovin

Moodboard

30 Jul 19:52

Photo by me

Jag samlar inspiration till att göra ett moodboard! har sett så många fina på andras bloggar, så nu blev jag sugen på att göra ett eget!

facebook twitter bloglovin

black coffee table..

29 Jul 20:28

Photo by me

Åh äntligen fredag! den här helgen är mer efterlängtad än någonsin, jag har nämligen packat upp dunjackor och ylletröjor i en butik utan AC, behöver nog inte tilläggas att jag är trött.. men här är bilder på hur mina loppisfynds bord blev efter dom fått ny färg. det lite mindre fungerar som tidningsbord bredvid soffan. vad kul förresten att ni gillade mitt skrivbord :)  trevlig fredagskväll! 

facebook twitter bloglovin

My new workplace!

28 Jul 18:23

Photo by me

Så! då var det äntligen klart, min lilla hörna där jag kan inspireras och vara kreativ. Bockarna blev svarta och en gammal skåpdörr fick bli bordsskiva, lampan och stolen är loppisfynd, har inte bestämt mig riktigt om lampan ska få vara i original eller om jag ska spraymåla den svart, vad tycker ni? tavlorna är urklipp från olika modemagasin, idèn fick jag från den här tjejen,tack för tipset Pella!  jag blev riktigt nöjd faktiskt, och tror att jag kommer spendera många timmar framför skrivbordet nu :) bilder på hur borden blev kommer senare!

facebook twitter bloglovin

Work in progress!

27 Jul 18:57

Photo by me

Vad jag gör? målar och målar och målar lite till..tavelramarna har fått bilder, så det går framåt :) snart får ni se resultatet!

facebook twitter bloglovin

DIY Project!

26 Jul 21:22

Photo`s by me

Å gissa om jag blev glad när jag sprang på dom här fynden idag, dom två borden ska bli svarta, och jag kunde inte låta bli att piffa lite.. ;) och pallen ska också få ny färg och blir fint sängbord och stolen….vilken pärla!

facebook twitter bloglovin

Kreativ inspiration

25 Jul 20:27

Via.Hannas room,Stil inspiration och cherry blossom

Jag har verkligen gått upp helt i min inredning här hemma, igår köpte jag två träbockar som ska bli ett skrivbord, några svarta tavelramar som ska hänga över, och imorgon blir det en sväng tillbaka till loppis. jag hoppas kunna hitta en skrivbordslampa i modell som ovan och en liknande fabrikstol, jag skulle också vilja ha ett retro bord eller soffbord i mindre modell. kreativiteten flödar :)

facebook twitter bloglovin

Flea market!

23 Jul 16:43

Photo by me

Jag älskar att gå på loppisar, och idag tog vi en tur runt och kollade in några, jag har tankarna på att hitta ett skrivbord och ett rumsbord men inget av det kom jag hem med, men däremot hittade jag dom här fina svarta ljusstakarna som fick komplettera samlingen hemma. är riktigt nöjd med mitt fynd! 

facebook twitter bloglovin

Norge | ♥

23 Jul 08:26

Via. tumble

Skickar en tanke till alla drabbade i norge!

facebook twitter bloglovin