New | old in!

31 Aug 20:25

Photo by me

Det här blev resultatet av resten av gårdagens fynd, lampan sprayade jag svart, tyckte det blev finare till den vita väggen, den ligger på tork nu, men imorgon får ni se  :)  nu ska jag ta mig en kopp te, sen är det sängen!

facebook twitter bloglovin

Gios new workplace!

31 Aug 07:57

Photo by me

Så här blev skrivbordet efter det fått en omgång med färg, och anslagstavlan passade perfekt över ! Önskar alla en riktigt fin onsdagsmorgon!

facebook twitter bloglovin

Dagens fynd!

30 Aug 16:08

Photo by me
Jag svävar på små moln här hemma, för på vägen till affären idag så sprang jag in en snabbis  i våran lokala loppis, och med mig hem har jag nu en till skrivbordslampa som ska agera sänglampa, riktigt snygg rosa färg, hade jag inte varit så färgallergisk så hade den fått vara, men den ska få bli vit, jag har en svart pall som den ska få sitta på hade jag tänkt. ett perfekt skrivbord till gio, ser förskräckligt ut nu men med lite färg så  :) en stor anslagstavla som ska sitta över skrivbordet och två träljustakar och fina glasburkar, inte illa för 130 pix  :) och om det inte vore nog så har jag eventuellt fått ett webbjobb också, det var en bra dag idag. ha en fin kväll!
facebook twitter bloglovin

Pure perfection!

30 Aug 07:12

Photo by vosgesparis, via STIL Inspiration

Dom här underbara bilderna från Vosgesparis visades både hos STIL Inspiration och Cherry blossom world igår, och jag måste få haka på här, jag älskar allt jag ser här, ett mode inspirerat sovrum helt i min smak!

facebook twitter bloglovin

Mirror mirror on the floor!

29 Aug 10:41

Photo by me

Jag har länge velat ha en stor golvspegel, och i helgen när jag hälsade på min bror så stod det en där som han inte ville ha, så han fick överta min lilla ek spegel så fick den här flytta in i min hall  :) den är lite avskavd i kanterna, men med lite färg så blir den fin. min hall är jätteliten så det får inte plats så mycket annat, en fin matta bara!

facebook twitter bloglovin

For my kitchen!

29 Aug 10:23

Photo by me
Nu hänger den äntligen här, min spiskåpa, och gud vad skönt att kunna steka kött utan att sätta i gång brandlarmet  :)  Och det var faktiskt snyggt att få in lite rostfritt i det annars så vita köket, nu fattas bara lite ljusa trädetaljer också, så är jag nöjd! Ha en riktigt trevlig måndag!

facebook twitter bloglovin

Sunday!

28 Aug 10:17

Via, gutstocommunicate, photo, jonny Lindh
Hoppas alla har haft en riktigt fin helg!, här i stockholms trakten har det varit helt fantastiskt väder, och igår hade vi en liten mini kräftis bara med familjen, riktigt mysigt var det och så varmt att vi satt ute hela kvällen. gio var på kalas innan också, och sen har vi haft  festival här i stan med tivoli och utomhuskonserter och annat kul, så våran helg har varit mycket lyckad! 

Bilderna ovan kommer ifrån guts communicate´s portfolio och dom är helt fantastiska och förmedlar den där rätta sensommar känslan, den nedersta bilden med servis från artilleriet har synts i plaza interiör.

facebook twitter bloglovin

Nordljus!

26 Aug 08:48

RUM,dk,via Lotta agaton

Jag älskar RUM, och september numret verkar vara helt i min smak, gorgious,gorgious… nu ska jag träffa upp en fin vän på fredagslunch, sen ska jag och gio gå på tivoli, tjohoo! trevlig fredag alla fina !

facebook twitter bloglovin

Coffee mugs!

25 Aug 21:31

Bolaget, via La maison d’Anna G.

Jag har en efterlysning! Tycker väldigt mycket om dom här kopparna på bilden, dom ser ut lite som marimekkos in good company men jag tror inte det är dom, så om det är nån vänlig själ där ute som känner till dom så blir jag jätteglad om ni hojtar till :)

facebook twitter bloglovin

I like boring things!

25 Aug 13:43

Photo by me
Det blev en sväng till ikea idag, och med hem kom en ram till warhol planschen och en efterlängtad spiskåpa, nu ska jag bara få upp den också  :)

facebook twitter bloglovin