Shoes

30 Aug 17:33

 

Idag plockade jag fram höstskorna och tjockare tröjor för det känns i luften nu att hösten är på väg, och dom här broguesen längst upp hittade jag längst in i garderoben, har kollat på nånting liknande och hade helt glömt att jag köpte ett par för flera år sen, dom funkar väl :)

facebook twitter bloglovin

Vinnaren av fotolampan

30 Aug 10:37

Nu är tävlingen avslutad och jag säger stort grattis till Marika som blev vinnaren av bordsarmaturen Foto, med den här motiveringen.

 

1. Anneda2012 är en boutställning där man kan kunde få information om planeringsprocessen och de tekniska lösningarna.

2. Teaterföreställningen kallas för Livets teater.

3. Har inte mycket tid varje dag att sitta vid datorn så detta är som (citerar nästan Cecilia Blankens) porr för en trött småbarnsmammas ögon. Ni har lyckats med det bästa! Kommer att vara en trogen besökare!

Vinnaren har kontaktats via mail

 

Tack till alla som varit med och tävlat, håll utkik här för det kommer flera tävlingar inom kort

facebook twitter bloglovin

Ready for fall

27 Aug 08:28

 

Hello monday! new week and grey weather

pic via: Pinterest

facebook twitter bloglovin

My week in pictures

26 Aug 22:36

Den här helgen har jag besökt fotografiska och den nya utställningen med CHR med christer Strömholm och även passat på att se utställningen med Sally Mann som i mitt tycke var lite för tung. Jag träffade också Allan från bungalow5 på trevlig lunch. Min stora kille har börjat trean denna veckan, känns som det var igår han började ettan ;) tiden går..sen har det blivit lite shopping,pressvisningar och loppisfynd! Hoppas ni har haft en riktigt bra helg!

Translation: This weekend I visited Fotografiska and the new exhibition CHR with Christer Strömholm and also taken the opportunity to see the exhibition of Sally Mann, who in my opinion was a bit too heavy. I also hade the pleasure to met Allan from Bungalow5 for a nice lunch. also my big boy has started third grade this week.time goes so fast..a bit shopping, pressreleases and flea market finds! Hope you’ve had a really good weekend!

Glöm inte bort att tävla om Foto lampan ifrån zero här, tävlingen pågår tom 29/8

facebook twitter bloglovin

CHR. Christer

24 Aug 11:02

 

Missa inte utställningen  CHR.med Christer Strömholm som öppnar idag på fotografiska, underbara foton. Trevlig helg!

Translation: Do not miss out the exhibition CHR.med Christer  Strömholm which opens today at fotografiska, gorgeous photos. Have a nice weekend!

facebook twitter bloglovin

Tävla och vinn!

23 Aug 18:47

Nu har du chans att tävla om en bordsarmatur Foto designad av Thomas Bernstrand och Mattias Ståhlbom ifrån Zero som bla kan ses i boutställningen Annedal 2012 som pågår tom 26 aug. Det enda du behöver göra är att svara på följande frågor i kommentarsfältet.

svara på tre frågor:

1. Vad är Annedal 2012? http://www.annedal2012.se/

2. Just nu pågår en teaterföreställning i Svenska Bostäders utställningslägenheter under Annedal 2012, vad kallas den föreställningen? http://www.svenskabostader.se/Vi-bygger/Annedal-2012/

3. Slutligen, skriv en fin lycka till-hälsning till den nystartade inredningsbloggportalen LIVING by

tävlingen pågår tom 29 augusti. Vinnaren presenteras här, du behöver inte ha en blogg för att delta. ev vinstskatt betalas av vinnaren, lycka till!

Tävlingen är nu avslutad och vinnaren presenteras här inom kort

facebook twitter bloglovin

Todays finest

23 Aug 13:11

 

Jag älskar dom här fina miljöbilderna som Daniella witte stylat och plåtat för Inreda utreda

Photo and styling: Daniella Witte

facebook twitter bloglovin

Inspiration

22 Aug 19:50

 

Jag har en bloggsvacka som heter duga, jag tror att all inspiration i form av mässa, pressvisningar och alla höstnyheter i butikerna har blivit overload för mitt huvud. Jag springer på loppisar och boar in mig och väntar på hösten, kanske en höstdepression på gång. Den här bilden på söta elin kling får bli dagens pepp.

facebook twitter bloglovin

Tuesday word

21 Aug 19:06

facebook twitter bloglovin

Hæng

20 Aug 22:11

 

En annan pärla ifrån formex var den här fina vikbara stolen ifrån haeng , enkel och snygg design tillverkad i sverige med handgarvat läder.

Translation: Another thing from Formex was this nice folding chair from haeng, simple and stylish design made in Sweden with hand-tanned leather.

Läs mera om stolen här

 

Pressbilder lånat ifrån haeng/Bucerius studios

facebook twitter bloglovin