Hemma hos Kajsa Cramer

25 Sep 22:16

 

I senaste Femina har Frida Trendenser och Bodil Bergqvist gjort ett hemma hos reportage hos keramikern Kajsa Cramer. snyggt snyggt svartvitt med grafiska detaljer och vacker konst. Dom här bilderna är ett smakprov tagna av Frida.

Foto: Lånat av Trendenser

facebook twitter bloglovin

Tävla och vinn!

25 Sep 10:04

Från och med idag och fram tom den 14 okt har du chans att vinna heminredning till ett värde av 50.000 kr hos EM möbler och dessutom shoppinghjälp av Inredaren Andrea Engsell. Allt du behöver göra är att besöka en av dessa butiker och svara på några enkla frågor samt berätta med max 30 ord vilken som är din käraste möbel och varför. Alla detaljer om tävlingen, samt villkor, finns i butikerna. Du har t o m den 14 Okt på dig.  Lycka till!

 

 

Tävlingen pågår t o m. 2012-10-14. Heminredning värde 50.000 kr ligger i potten. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren. Vinnaren utses av EM Möbler. Deras beslut kan ej överklagas.

facebook twitter bloglovin

Round table

22 Sep 11:16

 

Här står det nu, mitt nya gamla bord, lite slitet men fint är det :) trevlig helg!

facebook twitter bloglovin

Compact living

20 Sep 22:58

 

Den här lägenheten ligger ute till försäljning på Alvhem. En nyproducerad etta som jag har fastnat lite för, den snygga tavelväggen, cult borden och dom fina detaljerna och färgsättningen, och återigen runt matbord, som jag btw köpte på loppis idag, bättre begagnat docksta bord, precis vad jag önskade mig :)

Bilder via Alvhem Mäkleri och Interiör

facebook twitter bloglovin

Svartvita rum

18 Sep 13:49

 

I torsdags var jag på butiksinvigning för en ny inredningsbutik Svartvita rum och det är precis som det låter en hel butik med bara svartvita inredningsdetaljer, ett paradis för en sån som mig som älskar svart och vitt :) butiken har en blandning av keramik, textilier och inredning ifrån bla, Hay, Louise Roe, muuto, väl värt ett besök. Butiken ligger på kungsholmsgatan 18 i stockholm

facebook twitter bloglovin

New sofa

13 Sep 13:45

 

Nu har den äntligen kommit, min nya soffa! Och gud vad skönt det var att bli av med den förra jättestora tunga soffan. Den är köpt på annons och det enda jag vet är att den är av märket slettvoll.

facebook twitter bloglovin

In my kitchen

12 Sep 22:03

 

Lite hopplock på köksbänken, den fina morteln fyndade jag på loppis

facebook twitter bloglovin

String

12 Sep 10:06

 

Sprang in en sväng på loppis igår och hittade nått som jag länge velat ha, en stringhylla som nu hänger över gios skrivbord, och på fredag så kommer min nya soffa :)

facebook twitter bloglovin

Colours of fall

10 Sep 16:06

 

Riktigt härliga höstfärger, brunt och grått är fantastiskt fint ihop.

Translation: Lovely autumn colours

via, Pinterest

facebook twitter bloglovin

Sunday

9 Sep 15:01

 

Have a nice sunday!

facebook twitter bloglovin