Happy Halloween

31 Oct 10:46

 

Happy Halloween  önskar vi!

facebook twitter bloglovin

Instagram

31 Oct 10:21

När det är tomt på inlägg här så hittar ni mig på (rumfortva på instagram

facebook twitter bloglovin

Hope + CSA

30 Oct 16:26

 

Förra veckan så var jag inbjuden till Hope butiken på Smålandsgatan för att vara med på lanseringen av Hopes samarbete med den otroligt duktiga keramikern och formgivaren Carina Seth Andersson som har formgivit ett set med glas och en karaff i begränsad upplaga. Fantastiskt fina var dom och min favorit är det bruna apoteksglaset, En mycket trevlig morgon var det och det är ju ingen underdrift att jag fullkomligt älskar Hope butikernas inredning. Vill du läsa mer om samarbetet så har jag skrivit ett inlägg på LIVINGby.

facebook twitter bloglovin

olive

22 Oct 13:21

 

Jag har köpt ett litet olivträd, helt fel säsong men jag älskar medelhavs träd och tycker att det är nånting lite höstligt med just oliv.

facebook twitter bloglovin

Likainen Parketti

22 Oct 10:05

 

One of my favorite blogs Likainen Parketti have decided to stop blogging. Thanks for all the wonderful inspiration you’ve shared with you over the years.

facebook twitter bloglovin

Compact living

18 Oct 09:34

 

Electrolux hade pressträff för att introducera deras nya mini dammsugare i en av Stockholms praktexempel på compact living – en lägenhet på 19 kvm inredd med fantastiska lösningar som visar hur man kan bo kompakt utan att kompromissa med stilen. Alexandra Ogonowski inredningsdesigner på Plaza Deco har inrett lägenheten för att visa hur man kan maximera ytan.

facebook twitter bloglovin

Pressvecka

18 Oct 09:03

 

Det är pressvecka i stockholm och jag har sprungit på ena visningen efter den andra, sätt delar av vårens nyheter och träffat massa inspirerande kreativa människor, jag älskar mitt jobb :)

Först ut var Asplund, Svensk design när den är som bäst, och nytt är att Asplund öppnar en webbshop den 22 okt, där större delen av deras sortiment kommer att finnas.

facebook twitter bloglovin

Hem & Villa

15 Oct 09:23

 

Jag besökte Allt i hemmets monter på Hem & Villa mässan i torsdags, Träffade både Chefredaktören Anna Zethraeus och Christina Breeze som har gjort ett fantastiskt jobb med Tidningen. I montern hade dom återskapat interiören från Anna Zethraus fantastiska hem.Den här bilden är ifrån ett reportage i tidningen. förövrigt ett av mina favoritreportage. Förutom snygga mässmontrar så lyssnade jag jag självklart på trendföredrag av Stefan Nilsson, en annan favorit var  Galleri Pascale som jag har skrivit om tidigare, älskar deras grafiska svartvita .Jag fick också med mig boken 17 svenska formgivare av Galleri Pascale, Tusen tack för den!

Photo by me

facebook twitter bloglovin

Insta

14 Oct 16:25

När det är glest med blogginlägg här så är jag mera aktiv på instagram, följ mig gärna där också @rumfortva, nästa vecka är det pressvecka så då blir det proppfullt med inspiration här kan nog lova.

 

facebook twitter bloglovin

NioNio Design

9 Oct 13:00

 

Nia med fina bloggen nionio har också en webbshop där hon bla säljes dessa fina skärbrädor och brickor.

facebook twitter bloglovin