Pimping

30 Nov 10:46

Nu har jag verkligen kommit i stämning, 1 advent på söndag och jag har gått all in och satt upp julstjärnor och handlat julblommor, bakat lussekatter och pysslat. en julkalender till gio och en egen komponerad pappers banner. ja! det får räcka, för nu ;)

Ha en riktigt mysig helg, och snö är det ju också, myys!!

Ber om ursäkt för dom dåliga bilderna, men jag orkar inte plocka fram kameran, när det är så enkelt med Iphonen.

facebook twitter bloglovin

Tuesday

27 Nov 08:24

 

Nu börjar jag få lite julstämning, är ingen stor julpyntare, men några hyacinter och sockertopps granar, lite glögg och pepparkakor gör susen. Sen har ju mitt fina långhåriga fårskinn kommit och jag är supernöjd.

I helgen firade vi Gio med resten av familjen och på fredag är det barnkalas, Discobowling blir det. Hoppas ni har haft en bra helg och önskar er en fin vecka.

facebook twitter bloglovin

Cushion

22 Nov 09:34

 

Här kommer ett riktigt bra diy tips, jag hade en stor tub halsduk som jag gjorde om till en kudde, behövs bara sys på två sidor. mycket prisvärd också :)

Photo by me

facebook twitter bloglovin

On my wall

16 Nov 11:12

 

Jag blev riktigt inspirerad av föregående inlägg, så sagt och gjort så rotade jag fram mina tavellister på vinden och gjorde en tidningsvägg, nu är det bara att fylla på med fler hyllor och aktivt besöka press stop :) Fin fredag till er

facebook twitter bloglovin

Bedroom love

14 Nov 12:48

 

Å vad sugen jag blir på att hänga upp mina tavelhyllor igen när man ser det här sovrummet som tillhör Patric Öhlund som Lovely life publicerade igår. Vill ni se flera bilder ifrån Patrics hem så hittar ni det här.

Via Tant Johanna, Foto Amelia Lönngren Widell

 

facebook twitter bloglovin

Styling love

12 Nov 14:24

 

Fastnade för dom här fantastiska bilderna som Emma postade tidigare. Underbar styling av stylisten Saša Antić, gillar framför allt den sista bilden när mode flörtar med inredning. och gråskalan. snyggt!

facebook twitter bloglovin

Reminder

9 Nov 12:40

Have a  great weekend and don´t forget to eat chocolate :)

facebook twitter bloglovin

Erbjudande

7 Nov 16:39

Foto: Andy Prhat, styling Karolina Borg för Allt i Hemmet julspecial 2012

 

Här kommer ett finfint erbjudande från Allt i hemmet.

Allt i hemmet erbjuder nämligen alla Rum för tvås läsare 3 nummer av tidningen för 69 kr. dessutom får man Allt i Hemmets stora julspecial hemskickad utan extra kostnad.

Det enda du behöver göra är att mejla aih.bonnier.se och ange “Julspecial” i ämnesraden för att ta del av erbjudandet. Man förbinder sig inte till någon tillsvidare prenumeration utan efter dessa tre (fyra) nummer kan man själv bestämma om man vill ha fler. Och vill man inte ha tidningen själv så är det ju en perfekt julklapp att ge bort till någon.

erbjudandet gäller nämligen t o m 30 november 2012.

facebook twitter bloglovin