Update

21 Jan 22:34

Hej alla mina fina läsare, det var alldeles för länge sen jag postade ett inlägg här, men ni vet väl att ni kan följa mig på min inspirationsblogg All is pretty där jag uppdaterar betydligt oftare :) Jag har bestämt mig för att endast ha kvar den bloggen i framtiden, men att rum för två kommer finnas kvar en tid. Jag hoppas att ni kommer att fortsätta följa mig där istället.

Hello all my lovely readers, it was far too long since I posted a post here, but you know that you can follow me on my inspiration blog All is pretty where I update more often :) I have decided to only keep that blog in the future, but the room for two will remain for some time. I hope you will continue to follow me over there instead

facebook twitter bloglovin

Hello 2013

2 Jan 14:31

 

En liten summering av min jul och nyårshelg i bilder, vi har verkligen njutit av ledigheten och gått på halvfart med film i sängen och pyjamas hela dan, många koppar kaffe och mycket godis, precis som det ska va.. men nu har julen städats bort och nu ser jag fram emot ett nytt oskrivet blad, 2013 kommer bli ett bra år det känner jag på mig. hoppas ni har haft en riktigt bra jul och nyår och tack för alla fina kommentarer ni lämnar här och på fb, mail och annat. hoppas ni följer med mig i år också.

facebook twitter bloglovin