Lite nytt..

25 Mar 18:39

Här är några av mina senaste inköp, den tunna kavajen kommer jag att leva i tror jag :)
Kavaj hm, klänning Filippa K, tisha sisters

facebook twitter bloglovin

2 kommentarer till “Lite nytt..”

 • Linnéa - finheter March 26th, 2011 10:38 am

  Vilka fina grejer! Otroligt bra inköp :) Den kavajen har jag missat. Har provat en liknande på Divided, men den satt inte så bra på mig plus att den här ser snäppet finare ut i detaljerna. Måste nog spana in. Klänningen känns ju som en otroligt användbar modell. Ser ut som den är av linne? Har en t-shirt som ser likadan ut, fast ett par säsonger gammal. Ha en fin lördag!

  kram

  [Reply]

 • RUM FÖR TVÅ March 27th, 2011 9:17 am

  Tack Linnèa :) jag är jätte nöjd med mina inköp, kavajen är ganska ny så den borde finnas kvar, lycka till! Ha en fin söndag!
  kram

  [Reply]

Skriv en kommentar