Back home..

28 Jun 22:34

Nu är jag hemma igen, och det är alltid blandade känslor när man har varit bortrest, men jag hade gärna stannat några dar extra :) köpenhamn är fantastiskt med alla sina kaféer och små charmiga butiker, jag hann med en hel del inredningsbutiker och klädbutiker, tyvärr hittade jag inget fynd men två fina ljusstakar iallafall.. Jag var inne på HAYs butik och showroom och är nu så fullproppad med intryck och inspiration att jag klarar mig ett tag och så fick jag se prince chair irl. vi syns snart igen köpenhamn!

facebook twitter bloglovin

2 kommentarer till “Back home..”

  • Linnéa - finheter July 8th, 2011 7:22 pm

    Roligt att du kikade in hos Hay! Och roligt att du verkar ha blivit lika förtjust som jag blev :) Det finns mycket snyggt där och även en hel del som inte är just från Hay.

    [Reply]

  • rum för två July 10th, 2011 2:37 pm

    Linnéa- ja! tack för tipset, älskade den butiken :)

    [Reply]

Skriv en kommentar