Monday!

28 Nov 20:32

Så var den här dagen över. min tappra lilla kille var jätteduktig och operationen gick bra, men fy vad obehagligt det var, jag mådde riktigt dåligt när jag lämnat operationssalen. men han var snabbt på fötterna igen och nu har vi tittat på bilar 2 filmen och ätit lite godis och nu ska jag sova sött efter en lång lång dag, tusen tack för alla hälsningar, det värmer!

translation: This day is finally over. My brave little guy did really good and the surgery went well, but what aunpleasant exsperience it was, I felt really bad when I left the operating room. but he was quickly on his feetagain, and now we have looked at cars 2 the movie and eating some candy, and now it´s time to sleep after along day, a thousand thanks for all the greetings!

facebook twitter bloglovin

3 kommentarer till “Monday!”

 • Pella November 28th, 2011 9:17 pm

  Så skönt att höra att det har gått bra idag! Ni är så duktiga BÅDA TVÅ! Kramar

  [Reply]

 • madeleine November 29th, 2011 8:33 am

  Härligt å höra att han mår bra! Klart det måste firas med godis å film. Kram

  [Reply]

 • rum för två November 29th, 2011 11:57 am

  Tack söta ni :)

  [Reply]

Skriv en kommentar