Annandag jul

26 Dec 14:49

Photo: by me

God fortsättning på er! hoppas alla har haft en trevlig julhelg. och att ni inte har blåst bort i stormen :) vaknade av att solen strålade in och att det känns som vår i luften, konstig känsla på annandan ;) idag gör vi ingenting som sig bör, strosar runt i pyjamas hela dan och småäter överblivet julgodis.igår lämnade jag kvar gio hos mormor och morfar och svidade om för en kväll på stan med middag och utgång. kvällens outfit blev långklänning med flätat bälte som panik shoppades på jc, mycket fin är den och perfekt att ha i sommar. kram på er fina!

translation: i hope everyone had a nice holiday. and that you have not blown away in the storm :) it feels like spring in the air, strange feeling ;) today we do nothing as it should be wandering around in pj`s all day and snack on leftover Christmas candy . yesterday i left gio at grandma and grandpa´s for a night out with dinner and dancing. the outfit was a long black dress with braided belt. very nice and it is perfect to have this summer. hugs!

facebook twitter bloglovin

4 kommentarer till “Annandag jul”

 • FORMELLE DESIGN December 26th, 2011 4:23 pm

  Låter som ni har det toppen! Vi var på en promenad i dag i solen och jag fick också vårkänslor, märkligt. Ha en skön fortsättning!

  //Johanna

  [Reply]

 • Julia December 26th, 2011 4:53 pm

  Så fint ni har det. Älskar tavlan!

  God fortsättning! xx

  [Reply]

 • rum för två December 27th, 2011 12:22 am

  Julia- Tack snälla! detsamma till dig!

  [Reply]

 • eden December 27th, 2011 7:16 am

  makalöst sovrum. älskar allt!!!! klänningen var ju dösnygg, sån vill jag ha.
  ja, helgen har varit underbar. mkt bara vara o familj, precis som det ska vara.
  härligt med en kväll ute på egen hand.
  god fortsättning.
  Kram/Jennifer

  [Reply]

Skriv en kommentar