Diy lamp

28 Dec 18:23

Photo: by me

Jag har sagt det förr och jag säger det igen, jag älskar loppisar :) och igår så blev det ett spontanbesök, jag är på jakt efter en liten byrå i retromodell, tyvärr hittade jag ingen men däremot en svarvad lampa i trä som jag tog bort lampskärmen och ställningen på, vad tycks :) först tänkte jag måla den vit, men jag tycker nog att den gör sig fint i trä också.


translation: I’ve said it before and I’ll say it again, I love garage sales:) and yesterday there were a spontaneous visit, I’m looking for a small drawer in retro model, unfortunately I found nothing but a nice lamp made ​​of wood. first I thought about painting it white, but I think that it looks just fine in wood as well.
 
facebook twitter bloglovin

4 kommentarer till “Diy lamp”

 • lilla.u December 29th, 2011 1:21 am

  åh. det där är riktigt, riktigt fint!
  kram.

  [Reply]

 • madeleine December 29th, 2011 8:24 am

  Å jag säger som jag brukar oj va grym du är på att hitta fina fynd för en billig peng å göra dem till nåt som matchar din egen stil, imponerande, kram

  [Reply]

 • eden December 29th, 2011 10:04 am

  så snygg. wao. duktig du är!
  vad har du för kamera förresten? är på jakt efter en bra systemkamera. min är bara en vanlig digitalkamera o inge bra alls.
  ha en bra dag/Jennifer

  [Reply]

 • rum för två December 29th, 2011 10:16 am

  lilla-u- tack söta du :)

  madeleine- tack tack tack, alltid så fina ord :) det är så kul med loppisar ju, man kan ju hitta vad som helst :) kram

  Jennifer- Tack snälla :) jag har en Canon eos 1000D, jag har ganska nyligen börjat använda den, och har upptäckt att det är riktigt kul att fota, har inte riktigt kommit underfund med alla inställningar, men testar mig fram, har bara standard objektivet, men om du kan så köp ett annat objektiv också, för bättre djup och skärpa, alternativt ett makro. kram

  [Reply]

Skriv en kommentar