Året som gått!

29 Dec 11:21

Jag är sjuk, ligger här nerbäddad med feber, gio är också rosslig i halsen, tur att vi inte har nånting speciellt planerat för nyår, bara hemmamiddag med mamma. nåväl! jag tänkta passa på att summera året som har gått. 

Det här året har varit händelserikt för både mig och gio, många uppförsbackar men många lyckliga stunder också. Vi har nu bott här i centrum tvåan i 2 år och trivs som fisken, min kreativitet har nått sin peak tror ja :) många små hemmaprojekt har det blivit och jag har äntligen tagit tag i mitt lilla frilansprojekt och startade adesign

I början av november så började min och gios jobbiga resa genom samtalsterapi och tester för att slutligen få en adhd diagnos.det har tagit tid och varit känslomässigt jobbigt, men känns fantastiskt skönt att det är över och att han nu får all den hjälp och stöd som han behöver. året har slutat jättefint med en lugn och stillsam jul och nu ser vi fram emot ett nytt år och nya utmaningar. kram på er och tack för alla fina kommentarer ni lämnar jag tar dom till mitt hjärta, var enda en av dom.

Citat från pinterest

facebook twitter bloglovin

7 kommentarer till “Året som gått!”

 • Veronica van der Laan December 29th, 2011 1:56 pm

  Jobbigt med feber, hoppas att ni mår bättre på nyårsafton! Jag hoppas och önskar att du får ett bra år som kommer och att VI kan träffas över fika. Många kramar Veronica

  [Reply]

 • Pella December 29th, 2011 6:28 pm

  Krya på er och massor med kramar! Vi önskar er ett GOTT NYTT 2012! Så ses vi på det nya året! :)

  [Reply]

 • rum för två December 29th, 2011 9:19 pm

  veronica- tack detsamma! ja vi får boka en tid tror ja :)
  gott nytt år till dig, kram

  Pella- tack snälla! ett gott nytt 2012 till er också! stor kram

  [Reply]

 • Kviddevitt December 30th, 2011 3:57 pm

  Alla mina varmaste kramar till dig och din fina Gio. Skönt att få ett bra slut på en jobbig resa. Nu kan det bara bli bättre. Hoppas ni får den hjälp ni kanske behöver. All lycka till er båda! Puss! Och gott nytt år!

  [Reply]

 • rum för två December 30th, 2011 4:51 pm

  Kviddevitt- å tack snälla för så varma fina ord, allt gott till er med, stor kram

  [Reply]

 • madeleine December 30th, 2011 5:41 pm

  Massor med varma kramar till er, skönt att ni kommit "i mål" på er jobbiga resa, nu vänder det! All lycka å välgång önskar jag er, Du starka grymma Annie, vi är många som inspireras av dig, Kram å gott nytt!

  [Reply]

 • rum för två December 31st, 2011 10:15 am

  madeleine- å tack fina du, jag blir ju rörd till tårar här :)jag önskar dig detsamma, det här året kommer bli fantastiskt, kram och gott nytt till dig!

  [Reply]

Skriv en kommentar