Old is the new new!

22 Jan 17:35

Photo: by me

Jag har ju glömt att visa mitt senaste loppis köp, den här byrån blev min och den är verkligen som gjord för mitt lilla vardagsrum, sväljer en hel del gör den också. men fy vad jag är trött på färgen på min soffa, den är lite mera brun i verkligheten men jag drömmer om en mindre mörkgrå soffa och en vit ocean fåtölj med en fårfäll på istället.

translation: I have forgotten to show my recent flea market purchase, this white cabinet, it‘s really perfect for my small living room, can hold a lot. but I‘m soo tired of the color of my sofa, it is a bit more brown in real life but I dream of a small dark gray sofa and a white ocean armchairs with a sheepskin on instead.

facebook twitter bloglovin

1 kommentar till “Old is the new new!”

  • eden January 22nd, 2012 6:41 pm

    riktigt cool. bra fynd!!!
    kram/jennifer

    [Reply]

Skriv en kommentar