DIY hanger

25 Jan 19:28

Via: annaleenas hem

Den här idén tror jag att jag snor rakt av ;) annaleena visade det här smarta Diy tipset igår, det enda man behöver är ett rör lite ståltråd och två krokar, perfekt för min lilla hall, tack och bock. originalidén kommer ifrån den här bloggen. Idag har jag varit ledig, så det blev storhandling i vanlig ordning och lite loppis på vägen :) tur var det för jag sprang på två stycken vad jag tror är äkta thonet vienna café chair i mycket bra skick :) så fina är dom i ljus ek, den ena tror jag att jag behåller själv, men den andra lägger jag ut i bloppisen, ska fota den imorgon och industrilampan som jag hittade förra gången, jag säger ju det, ett paradis för en loppisloppa som jag. hittade lite annat smått och gott också som ska få lite färg på sig. nu är jag nöjd :)

translation: This idea i think I steal straight off ;) annaleena showed this smart Diy tip yesterday, the only thing you need is a pipe a little wire and two hooks, perfect for my little hall. the original idea came from this blog. Today I hade a day off, so there was much action in the usual way, grocery shopping and cleaning and so on.. and a little flea market on the way :) Luckily i ran into two of what I believe is genuine Thonet Vienna Cafe chair in very good condition :) so beautiful are they in light oak, one I think I’ll keep myself, but the other i soon place in my bloppis , will shoot it tomorrow and the industrial lamp as wel that I found the last time, I am telling you, a paradise for a flea market nird like me. found some other stuff too but it will need some color on it. now I’m happy :)

facebook twitter bloglovin

1 kommentar till “DIY hanger”

  • Julia January 31st, 2012 7:09 am

    Snyggt! Lite så ser det ut i min garderob. Jag gjorde dock med en trästav och kedjor. Fiffigt värre! xx

    [Reply]

Skriv en kommentar