More flee!

29 Jan 00:03

Photo:by me

Nu är dom målade och på plats, den svarta ljusstaken är jag jättenöjd med, det är en sån där klassisk gammal julstake i rött som blev svart. Jag har letat efter en som påminner om den här  stålgrejen vet jag inte vad det är, men jag tyckte den vara fin att bryta av med. Den vita ljusstaken var i brun keramik.

translation: Now they are painted and in place, the black candlestick, I am really happy with, it‘s one of those classic old christmas candleholder in red, which now became black. I’ve been looking for one that is reminiscent like this. The steel thing I do not know what it is, but I thought it be nice to break off with. The white candlestick was of brown pottery.

 

facebook twitter bloglovin

6 kommentarer till “More flee!”

 • mitt liv som jag January 29th, 2012 6:56 am

  Gud så snygg ljusstaken blev i svart, verkligen super, tror jag måste leta reda på en sådan och göra likadant :-). Tack för fin inspiration på din blogg! Kram Jennifer

  [Reply]

 • rum för två January 29th, 2012 12:13 pm

  Tack :) ja gör det, dom brukar var ganska vanliga på loppisar, lycka till!

  [Reply]

 • madeleine January 31st, 2012 2:49 pm

  Oj så snyggt inspirationen bara flööööödar närhelst jag kikar in, duktiga Annie, å nu kan jag kommentera igen så mycket roligare, kram

  [Reply]

 • rum för två January 31st, 2012 8:31 pm

  Tack söta du! du är så välkommen tillbaka :) kram

  [Reply]

 • Mackapär Ulrika January 31st, 2012 9:15 pm

  Svarta ljusstaken är super!

  [Reply]

 • rum för två January 31st, 2012 9:39 pm

  Tack :)

  [Reply]

Skriv en kommentar